Handige tips om u te helpen de overgang te doorstaan

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Gewichtsverlies tijdens de overgang nuttige tips:

Overgang is een periode die veel klachten kan oproepen. Een van de meest voorkomende klachten is gewichtstoename. De oorzaak van deze gewichtstoename is vaak een gevolg van de verandering in hormonale balans. Tijdens de overgang zal je lichaam minder vrouwelijke hormonen produceren. Hier kun je vooral denken aan de hormonen progesteron en oestrogeen. Door een lager progesterongehalte in uw lichaam, zal uw metabolisme minder hard werken. Je lichaam verbrandt tot 20% minder calorieën. Het vet dat niet verbrandt bereikt de buik. Dit terwijl het vet op de heupen en benen zat. Gewichtstoename betekent niet noodzakelijk dat u meer calorieën hebt genomen. De calorieën die u neemt, branden minder snel. Dit kan erg frustrerend zijn voor vrouwen in de overgang, vooral als je altijd dun bent geweest. Daarom willen veel vrouwen [transición] . Helaas is het moeilijker om af te vallen tijdens de overgang, maar je kunt wel iets doen om je metabolisme te helpen om aan gewichtsverlies te doen.

Eet en drink bewust

Gewichtstoename tijdens de overgang is bijna onmogelijk om helemaal te vermijden. Misschien is je eerste reactie om heel weinig calorieën te nemen. Er wordt echter heel weinig voedsel aanbevolen, vooral tijdens de overgang. Je lichaam is bezig met de verandering in hormonale balans en kan wat energie gebruiken. Daarom is het belangrijk om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en niet minder dan 1500 calorieën te eten. Door af te vallen, kunt u het beste kiezen voor voedzame en gevarieerde voedingsmiddelen die veel vitamines, vezels en mineralen bevatten. Je kunt denken aan het eten van volkorenproducten, noten, zaden, zaden en vooral veel fruit en groenten. Er zijn voedingsmiddelen die u beter kunt verlaten als u de gewichtstransitie wilt verliezen. Op deze manier zou je moeten stoppen met het eten van (veel) snelle koolhydraten. Snelle koolhydraten zorgen ervoor dat meer vet wordt opgeslagen in de maag . Vermijd, onder andere, geraffineerde suikers en witte bloem. Op deze manier vermijdt u grote spikes in uw bloedsuikerspiegel. Voorbeelden van producten met geraffineerde suikers, frisdranken, koekjes en gebak. Vervang frisdrank zo veel mogelijk met water en minder met zoete snacks. Voorbeelden van producten met witte bloem, witte pasta en wit brood. Kies daarom voor volkorenbrood.

Verplaats je slanke

Tijdens de overgang verbrand je minder calorieën dan voor de overgang. Dit betekent dat u langzaam maar zeker in gewicht toeneemt als u hetzelfde bedrag in dezelfde hoeveelheden blijft eten. Dus als je wilt afvallen, moet je een beetje intensiveren. Daarom kan het erg handig zijn om voldoende lichaamsbeweging te doen. Met een eenvoudige wandeling verbrandt u meer calorieën dan u denkt. Je kunt ook andere gezonde gewoontes leren. Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de roltrap of lift. Stress is ook een van de belangrijkste boosdoeners van gewichtsverlies. Lichaamsbeweging kan u helpen ontspannen, wat leidt tot een betere vetverbranding . Dat betekent dat oefening echt kan helpen met gewichtsverlies.

De boodschap Handige tips om u te helpen de overgang te overwinnen verscheen voor het eerst in Reviews Expert .

Meer Informatie

Het bericht Handige tips om u te helpen de overgang te doorstaan verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/handige-tips-om-u-te-helpen-de-overgang-te-doorstaan/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s