Vraag: Wat is uw huidige fitnessroutine? (En, werkt het?)

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Guys! Ik moet toegeven aan een vreemde fascinatie voor de trainingsroutines van andere mensen, ik wil altijd weten wat ze elke week doen en als ze denken dat het goed is. Het is een soort van voyeuristische neiging die ik heb, ik kan het niet echt uitleggen.

Elke paar weken neem ik al mijn vrienden toe en laat ze me een gedetailleerd overzicht geven van de lessen, wandelingen en trainingen die ze hebben uitgeprobeerd . Ik vind het geweldig, en ze moeten denken dat ik helemaal gek ben. Ik vond het onlangs grappig dat ik deze gril nog met jullie moet delen, dus besloot ik dat ik dat zou doen. Ik vertel je de mijne als je me de jouwe vertelt?

2017 – Een jaar van gezondheid (en fitness)

Als je het vergeten bent, gaat [20179007] 2017 voor mij over gezondheid en natuurlijk een groot deel van alles dat betrekking heeft op oefening / fitness. Vorig jaar was niet bepaald lui, het was eigenlijk het tegenovergestelde. Om je wat achtergrondinformatie te geven, vorig jaar zijn Ben en ik toegetreden tot een circuittraining gym met een hoge intensiteit en zijn we elke dag gaan kijken. Ernstig. En hoewel je zou denken dat dat de belichaming zou zijn van fitness, was ik eerlijk gezegd altijd uitgeput en kreeg ik er niet veel van. Kortom, ik was behoorlijk ellendig. Terugkijkend kan ik nu zien dat naar alle waarschijnlijkheid de intensiteit van de workouts me stress veroorzaakte, wat een niet-zo goede gemoedstoestand en een beter prestatieniveau betekende. Ben, aan de andere kant, is fitter dan hij ooit is geweest (en in zijn gebruikelijke hoge humeur), wat alleen maar laat zien dat er geen one size fits all is als het gaat om fitness.

Ik realiseerde me tegen het einde van de vorige jaar dat het in deze door sociale media (en vriend) gedreven wereld eenvoudig is om je te abonneren op iets dat niet echt bij je past. Dat is waarom, meer dan wat dan ook in 2017, gaat over bewustwording als het gaat om fitness, luisteren naar wat me aanvoelt en, ahem, kijk (vingers gekruist) goed en daarmee gaan. Grana heeft onlangs een mooie reeks actieve kleding uitgebracht (ik draag deze leggings en deze sportbeha ) en hun campagne was gericht op het concept van het instellen van uw eigen tempo, iets dat behoorlijk klopte met mij.

Wat ik aan het doen ben op dit moment …

Dit is het 'ik zal je mijn laten zien'-bit …

Een van de grote veranderingen die ik heb toegevoegd aan mijn routine is yoga, iets Ik heb altijd gedacht om te doen, maar heb nooit last gehad. Ik heb altijd gedacht 'als ik aan het trainen ben, wil ik eigenlijk trainen, niet alleen vooroverbuigen'. Ik denk dat ik geen idee had wat yoga eigenlijk was … Sinds januari doe ik een paar keer per week yoga, en zelfs in die relatief korte tijd kan ik eerlijk zeggen dat het zoveel heeft gedaan voor zowel mijn geest als mijn fitnessniveaus . Oké, dus ik zweef niet op mijn armen terwijl ik de pauwhouding aan het doen ben (in feite ben ik pas net in staat geweest om de vloer met mijn vingertoppen aan te raken ha), maar zelfs zonder een goeroe te zijn, kan ik het verschil voelen dat het maakt. 19659002] Ik besloot ook om mijn routine gevarieerder te maken in plaats van elke dag hetzelfde. En ik vind het geweldig! Naast yogalessen die ik heb gemend in pilates, circuit sessies (ik zie nog steeds het voordeel van echt zweten!) En wandelingen en ik voel me veel beter – tot nu toe dat is. Door een paar voorzichtige opties toe te voegen, ben ik lang niet zo gestrest als vorig jaar en ik merk dat ik me ook fitter voel. Fyi, dit is hoe deze week er uit zag:

  • ma: intervaltraining met hoge intensiteit
  • dins: ochtendwandeling
  • wo: lagree (aka pilates op een machine)
  • don: hete yoga
  • vr : intervaltraining met hoge intensiteit.
  • za: wandeling
  • zon: vinyasa flow yoga (of, rusttijd).

Natuurlijk ben ik geen expert en het enige wat ik kan doen, is hoe ik me voel, maar ik vermoed meer dan ooit weet ik dat je moet experimenteren en ontdekken wat voor jou werkt. Ik doe hier meer aan en ik kijk er naar uit om dit jaar met u te delen. Opgewonden om fitter te worden! Misschien kunnen we het samen doen?

Vraag

Ik hoop dat je niet ziek wordt dat ik jullie vragen stel, maar ik ben eerlijk gezegd zo geïnteresseerd in jou en ik wil meer weten! Met een geest om meer van mijn gezondheids- en fitnessreis met je te delen dit jaar, wilde ik je uitnodigen om me alles te vertellen over je fitnessroutine (nee, ik eis het! Haha). Ik ben dol op wat je momenteel doet (of niet doet), wat werkt of niet werkt, wat je in het verleden hebt gedaan. Wat oefende u verraste? Of wat vond je niet leuk? Voel je vrij om me volledig te downloaden, ik kan het aan. 🙂

En hoe prachtig is deze yogastudio ??? Het is nieuw in Hong Kong en heet Kita Yoga ik heb deze driehoekenplanken nodig in mijn leven. Bekijk ze zeker als je in Hong Kong bent. Oh fyi, deze geweldige roze yogamatten zijn van dit nieuwe merk ik heb er zin in om er een te krijgen voor thuis voor een beetje netflix en een neerwaartse hond.

Oh en als je in de buurt bent markt voor een aantal betaalbare nieuwe activewear, zorg ervoor dat je naar Grana springt. De stukken die ik heb gedragen zijn super comfortabel en werken, of je nu op de stoep slaat of op de bank hangt. Ps voor de sport-bh, ze komen met kopjes maar je kunt ze eruit halen, wat ik deed. Gebruik de code ' apasxgrana ' om 10% korting te krijgen bij het afrekenen!

Bedankt dat je het einde van deze ongelooflijk lange post hebt bereikt! Ha.

Dit bericht in samenwerking met Grana . Foto's door Kit Lee . Bedankt Kita Yoga voor de mooie ruimte.

Originele bron

Het bericht Vraag: Wat is uw huidige fitnessroutine? (En, werkt het?) verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/vraag-wat-is-uw-huidige-fitnessroutine-en-werkt-het/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s