Vijf doe-het-zelven die u gelukkiger zullen maken

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Heeft u zich blauw gevoeld? Midweek heeft je in de val gelokt? Je bent waarschijnlijk niet de enige.

Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om je gevoelens een boost te geven, of het een beetje tijd is om dingen op te schrijven of een middag te nemen om je ruimte te organiseren of te verfraaien. Scroll naar beneden voor een paar ideeën!

Plantify Your Home

Je zult niet verbaasd zijn dat het eerste wat we voorstellen is om je binnen groener te maken. Vooral als je in een stad woont, kan het binnenhalen van de buitenwereld enkele van de stressoren van het dagelijks leven helpen verminderen. Ik kan je niet vertellen hoe blij mijn planten me in mijn kleine appartement hebben gemaakt! Van kamerplanten is bewezen dat ze de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren, wat leidt tot een betere focus, verminderde stress en geheugenbehoud … En ze kunnen de productiviteit zelfs verhogen! Dit alles zorgt voor een gelukkiger jij.

Geïnteresseerd in het maken van je eigen binnentuin, bekijk een paar van deze doe-het-zelf-artikelen: DIY Hanging Plants | Zelfbouw-plantmachines DIY | DIY Planter Ideas | DIY-plantenplank | Verzorging voor kamerplanten


Slaaprituelen

Slaap. Is er iets beters? Eerlijk gezegd Nee. Ongeacht welke andere wellnesspraktijken u ook beoefent, niet genoeg slaap hebben, kan al uw inspanningen om u gezonder (en gelukkiger) te maken, ondermijnen. Overweeg dat slapen de tijd is waarin je hersenen zich organiseren en schoonmaken, het is de moeite waard om te investeren in je slaapruimte en omgeving. Creëer een heiligdom dat lijkt op het eind van de dag terug naar de baarmoeder kruipen, en je zult zeker gemakkelijker afdrijven. Gelukkig hebben we enkele ideeën over hoe je dit kunt bereiken met een paar geweldige doe-het-zelf's om je een beetje in de gaten te houden, zoals; je eigen oogmasker maken of kaarsen met een geur waarvan je weet dat ze je de hele nacht door kunnen helpen. Zie hieronder!

Do It Yourself: DIY Candles | DIY-oogmasker | Palletbed DIY | Doe-het-zelf linnengordijnen


Maak het overzicht

Hoewel ik de koningin ben van een rommelige ruimte (altijd te druk met creëren om dingen terug te zetten op hun rechtmatige plaats), ben ik de eerste om te erkennen dat dit kan leiden tot stress die zo vermijdbaar is. Decluttering en dingen terugbrengen waar ze horen is zowel louterend als bevorderlijk voor voortdurende productiviteit en algemeen geluk. Maar de kunst om georganiseerd te worden, is niet alleen dingen weggooien die u niet nodig hebt, maar ook om systemen en opslagoplossingen te ontwikkelen die betekenen dat dingen langer georganiseerd blijven. Hier zijn een paar doe-het-zelf-artikelen om u daarbij te helpen.

Do It Yourself: Cement Desk Organizer | Sieradenopslag | Doosgarderobe | Tijdschrift Hanger | Leren planken | Hanging Baskets


Baddoelen

Als je elke dag tijd zou kunnen maken voor één ding dat je (naar alle waarschijnlijkheid) exponentieel gelukkiger zou maken, dan is het een bad, zelfs een kort bad! Het is niet alleen een moment voor mezelf, het is een (gedwongen) digitale detox en een fysieke ervaring die al die vermoeide spieren ontspant. Een meisje kan dromen! Dat is de reden waarom, als je de kans krijgt om beide te nemen, het de moeite waard is er wat tijd in te steken.

Hier zijn een aantal doe-het-zelfzaken om je te laten nadenken over manieren om je badtijd te verfraaien: Bath Caddy | DIY Bathroom Spa | Natural Beauty Kit


Journaling

Journaling is de bemiddelaar tussen een pen, papier en uw gedachten. Schrijven over je leven – of het nu doelen zijn, prestaties, wat je deed tijdens de dag enz. Gaat over het fysiek uitpakken van je gedachten. In de ervaring kan dit je leven duidelijkheid verschaffen die je kan helpen meer dankbaarheid te voelen en problemen op een constructieve manier te verwerken … Dat zal je zeker gelukkiger maken! De vrijheid die je hebt is onbegrensd, van je schrijfstijl tot hoe je je inzendingen construeert, het hoeft niet perfect te zijn en dat is het mooie ervan.

Do It Yourself: Easy Guide to Journaling | Ideeën voor reisverslag | (En ja, terwijl deze doe-het-zelvers meer met reisjournaal te maken hebben, zijn dezelfde principes van toepassing op een dagelijkse routine!)

Bron

Het bericht Vijf doe-het-zelven die u gelukkiger zullen maken verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/vijf-doe-het-zelven-die-u-gelukkiger-zullen-maken/