Introductie van de nieuwe serie gezonde gewoonten!

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Hey guys! Gelukkige vrijdag! Hoe gaan de eerste paar weken van januari voor je?

Zoals ik eerder heb gezegd, hou ik het gevoel van een frisse schone lei in deze tijd van het jaar (ik ben er allemaal voor lange-termijndoelen en een focus woord !), maar ik zou mezelf voor de gek houden als ik dacht dat ik in een paar weken een complete revisie kon doen. Het is gewoon niet realistisch! Maar volledige openbaarmaking – ik was ZOALS een sukkel voor een hardcore nieuwjaarsresolutie – zoals 'mijn streefgewicht binnen 30 dagen halen' of 'twee maanden helemaal schoon eten'. Onnodig te zeggen dat deze werden gegooid zodra vrijdag de wijn- en kaastijd ronddraaide. Het is bijna alsof ik mezelf onmogelijke uitdagingen op de hals haal, want daardoor konden ze gemakkelijk worden weggegooid. Grappig dat! En omdat de resoluties van ons nieuwe jaar vaak een reactie zijn op de excessen van het vakantieseizoen, vertegenwoordigen ze zo zelden echt haalbare veranderingen in levensstijl die kunnen worden gehandhaafd en meer schuldgerelateerd dan wat dan ook.

Maar in de laatste twee jaar, in plaats van zulke strenge (al dan niet angstaanjagende) resoluties te maken, probeerde ik me te concentreren op het integreren van een paar eenvoudige gezonde gewoonten, die haalbaar waren en misschien zelfs werkten! En hoewel ik nog een lange weg te gaan heb, ben ik blij om te zeggen dat deze aanpak zo veel beter heeft gewerkt dan mijn vorige, vooral omdat het evenwicht en veranderingen op de lange termijn bevordert, in plaats van kortstondige straf en feilloze mislukking. Het laat ook een beetje flexibiliteit toe waar het allemaal om gaat, wat betekent dat je geen wijn en kaas hoeft te drinken. Dus, omdat ik mijn successen met jullie niet kan delen (ongeacht hoe klein) hebben we besloten om een ​​nieuwe serie Gezonde Gewoonten samen te stellen, om je te helpen een gezonder jaar te beginnen, zonder alle angst en propaganda die je kan verlammen in Januari. Yay!

Vanaf maandag delen we tips, trucs en hacks om u (en ik !!) te helpen meer gezonde gewoonten in uw dag te integreren. Van manieren om een ​​gewoonte te omarmen, betere slaapgewoonten en hacks te creëren voor het aanpakken van gezond eten, we hebben deze serie met jullie in gedachten ontworpen, dus het zal leuk en vooral gemakkelijk worden. Ik ben zo enthousiast!

Voordat we echt van start gingen, dacht ik dat ik dit ook opnieuw zou delen Healthy Habits Daily Countdown – het is een geweldige basis om jezelf elke dag te controleren. Jullie hebben het ongelofelijk vaak vastgezet toen we het in 2017 publiceerden, dus we dachten waarom het niet als een kleine herinnering opnieuw zou delen? Dit is geweldig om uw notebook af te drukken en in te zetten of ergens in uw huis.

Heeft u zin ​​om alvast een begin te maken met sommige gezonde gewoonten?

Mocht u dit weekend graag beginnen met integreren? meer gezonde gewoonten in je leven, we dachten dat we wat meer lezen zouden delen, berichten die we in het verleden hebben gedeeld.

Gezonde lunch vooraf

Tijdschema Je Trainingen

De ultieme gids voor het maken van Granola

Blijf gezond tijdens uw reis

Gezonde Pantry-essentials

Of maak het klaar om te koken iets gezonds? Hoe zit het met Chia Jam Bloemkool 'Rice' Pilaf of Banana Protein Pancakes?

Vraag

Met welke gezonde gewoonten worstel je met?

Omdat jij jongens zijn gewoon zo geweldig als het gaat om het delen van je ervaringen, we zouden het geweldig vinden als deze serie JOU weerspiegelt … de ervaringen en uitdagingen die je in het verleden hebt gehad en alles wat je voelt is belangrijk met betrekking tot gezonde gewoonten. We horen graag met welke gewoonten je het meest worstelt, met alle successen die je hebt gehad met het integreren van gezonde gewoonten in je levensstijl en echt … Gewoon alles!

Houd ons in de gaten voor onze nieuwe reeks Gezonde Gewoonten die volgende week start! [19659002] Illustratie door Natalie Ong.

Lees verder via deze link

Het bericht Introductie van de nieuwe serie gezonde gewoonten! verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/introductie-van-de-nieuwe-serie-gezonde-gewoonten-2/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s