Vijf doe-het-zelven die u gelukkiger zullen maken

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Heeft u zich blauw gevoeld? Midweek heeft je in de val gelokt? Je bent niet de enige.

Gelukkig heb ik ontdekt dat er een paar dingen zijn die je kunt doen om de woensdagblues op een afstand te houden, en in plaats van een lange vakantie door te brengen waar je je out of office op kunt zetten en wijn drinken met een lunch, deze helpen echt (zonder dat je een tas hoeft in te pakken). Hier zijn een paar tips waarmee we de hand hebben weten te leggen bij doe-het-zelvers die je gelukkiger zullen maken!

Go Green

Je zult niet verbaasd zijn dat het eerste dat ik doe als ik me in de put voel, is een nog een paar planten in mijn ruimte. Ik kan je niet vertellen hoe blij mijn planten me in mijn kleine appartement hebben gemaakt! Het is bewezen dat het hebben van kamerplanten de luchtkwaliteit binnenshuis verbetert en de productiviteit verhoogt. Beide zijn een bonus gezien het feit dat ze er ook best uitzien. Dit alles zorgt voor een gelukkiger jij.

Geïnteresseerd in het maken van je eigen binnentuin, bekijk een paar van deze doe-het-zelf-artikelen: DIY Hanging Plants | Zelfbouw-plantmachines DIY | DIY Planter Ideas | DIY-plantenplank | Verzorging voor kamerplanten


Slaaprituelen

Het maakt niet uit met welke andere wellnesspraktijken u uw dagen vervult, niet genoeg slaap krijgen ondermijnt al die inspanningen van uw tarwegras / bikram / jade-ei. Slaap beschouwen is de tijd van je dag waarin je brein zich organiseert en opruimt (ik stel me voor dat het lijkt alsof je brein marie kondo-ing is en dingen in duivenholen sorteert), het is de moeite waard om wat tijd in je slaapruimte te stoppen. Creëer een heiligdom dat lijkt op het eind van de dag naar de baarmoeder kruipen, en je bent er zeker van dat je beter slaapt.

Do It Yourself: DIY Candles | DIY-oogmasker | Palletbed DIY | Doe-het-zelf linnengordijnen


Maak het overzicht

Hoewel ik de koningin ben van een rommelige ruimte (altijd te druk met creëren om dingen terug te zetten op hun rechtmatige plaats), ben ik de eerste om te erkennen dat dit kan leiden om dagelijks stress te veroorzaken die zo vermijdbaar is. Decluttering en dingen terugbrengen waar ze horen is zowel louterend als bevorderlijk voor voortdurende productiviteit en algemeen geluk. Maar de kunst om georganiseerd te worden, is niet alleen dingen weggooien die u niet nodig hebt, maar ook om systemen en opslagoplossingen te ontwikkelen die betekenen dat dingen langer georganiseerd blijven. Hier zijn een paar doe-het-zelf-artikelen om u daarbij te helpen.

Do It Yourself: Cement Desk Organizer | Sieradenopslag | Doosgarderobe | Tijdschrift Hanger | Leren planken | Hanging Baskets


Baddoelen

Als je elke dag tijd zou kunnen maken voor één ding dat je (naar alle waarschijnlijkheid) exponentieel gelukkiger zou maken, dan is het een bad, zelfs een kort bad! Het is niet alleen een moment voor mezelf, het is een (gedwongen) digitale detox en een fysieke ervaring die al die vermoeide spieren ontspant. Een meisje kan dromen! Dat is de reden waarom, als je de kans krijgt om beide te nemen, het de moeite waard is er wat tijd in te steken.

Hier zijn een aantal doe-het-zelfzaken om je te laten nadenken over manieren om je badtijd te verfraaien: Bath Caddy | DIY Bathroom Spa | Natural Beauty Kit


Journaling

Schrijven over je leven – doelen, prestaties, wat je tijdens de dag hebt gedaan, gaat over het fysiek uitpakken van je gedachten. Dat alles zal je zeker blijer maken! Dit is een gebied waar ik graag meer tijd aan zou willen besteden, van de weinige journaling-oefeningen die ik in het verleden heb gedaan, zijn ze het echt waard.

Do It Yourself: Easy Guide to Journaling | Ideeën voor reisverslag | (En ja, terwijl deze doe-het-zelvers meer met reisjournaal te maken hebben, zijn dezelfde principes van toepassing op een alledaagse routine!)

We hopen dat je dit artikel leuk vond met onze gedachten over DIY's die je gelukkiger zullen maken! En zijn enthousiast over het delen van meer over levensstijl routines!

Originele bron

Het bericht Vijf doe-het-zelven die u gelukkiger zullen maken verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/vijf-doe-het-zelven-die-u-gelukkiger-zullen-maken-2/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s