Galentines vieren in de studio met doe-het-zelf en drankjes

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Wanneer je vrienden zo geweldig zijn, wie heeft er jongens nodig?

Maar serieus, ik moet zeggen dat ik met de hele beweging van de Galentines ben. Ik bedoel, wanneer krijg je je favoriete meiden te vieren? Voeg daar aan toe dat de hele beweging (in mijn gedachten) geleid door Leslie Knope en je hebt me een haaklijn en een zinklood. Een paar dagen geleden hebben we samen met een paar van mijn vrienden een kleine cocktail- en cakessessie in de studio georganiseerd om te vieren dat deze 'liefdesvakantie' niet alleen voor koppels is. Eerst hebben we de ruimte met een paar doe-het-zelfs uitgedost, en toen zijn we in een favoriet gesprongen Grana zijden items, en dan verscholen in een aantal lekkere rauwe cake en cocktails. Oh en in het geval u op zoek bent naar iets speciaals om deze Valentines / Galentines en verder te dragen, kijk dan niet verder Grana's nieuwe zijdecollectie, zoveel leuke stijlen zijn er net op tijd voor de lente! Scroll voor meer informatie.

Bridget draagt ​​de hoge broek met hoge taille en de klassieke cami in roze. Ik draag de zijden volle rok en de zijden tank in lichtroze, en de simpele sandalen in naakt. We dragen ook allebei de nieuwe collectie van Bridget van haar merk Het oosten

De ruimte (en doe-het-zelf!)

Je herinnert ons ons kleine hoekje in de studio, en ik wist dat het de perfecte plek zou zijn voor een kleine pow wow en chow down. Er is niets dat ik meer waardeer dan een ruimte die absoluut is ingericht met doe-het-zelf, dus het zal geen verrassing zijn dat we van deze gelegenheid gebruik hebben gemaakt om al onze favoriete recente projecten in het hoekje te plaatsen. Omdat waarom niet? Eerst hebben we een paar tapijten neergezet om de ruimte een beetje op te warmen – dat hebben we gebruikt deze en deze. Daarna hebben we een aantal worpen en stoffen en een paar doe-het-zelf kussens en een nieuw gemaakt DIY vloer poef. Een paar koffietafels inclusief een recente DIY – deze boomstronk waren de perfecte plekken voor een glaswaree en snacks. We hebben de hele ruimte bekroond met een verbluffende macrame-verlichting waar we in de studio aan hebben gewerkt. Blijf op de hoogte voor dat DIY!

Ik denk dat we de ruimte zo een tijdje zullen houden!

In de ruimte: Urban Outfitters Roze deken, Paddo To Palmy Morrocan Wedding Blanket, doe-het-zelf vloerkussen (zelfstudie hier), H & M Home roze worp en roze en roest kussens, Ikea raffia poef en roze glaswerk set, houten kruk ontwerp door Ben, DIY stomp tafel (tutorial hier), Vintage vaas, DIY macrame lampenkap (binnenkort beschikbaar!).

De outfits

Ik heb echt heel veel zin gehad om een ​​aantal van Grana's nieuwe lente-zijden stijlen een tijdje te proberen, en dacht dat een middagje hangen met de meiden in de studio de perfecte gelegenheid zou zijn. Gelukkig voor ons, had Grana een paar mooie zijden stukken gestuurd, en we hebben ons allemaal verplicht met een leuke probeer-sessie! Je zult niet verrast zijn om te horen dat ik dol ben op de nieuwe roze stijlen die ze net hebben gelanceerd, inclusief deze klassieke cami en deze zijden volle rok. De hoge broek met hoge taille die Bridget draagt, is ook zo'n geweldige stijl, jullie weten hoeveel ik hou van een stijl met hoge taille. Ik hou ook absoluut van deze prachtige kasjmier trui. En voor het geval je het vergeten bent, kun je altijd 10% korting krijgen bij Grana met behulp van mijn code 'apasxgrana'.

Bridget draagt ​​de hoge broek met hoge taille en de klassieke cami in roze. Ik draag de zijden volle rok en de zijden tank in lichtroze, en de simpele sandalen in naakt. We dragen ook allebei de nieuwe collectie van Bridget van haar merk Het oosten.

De Eats & Drinks

Eindelijk, op het goede stuk. Als je bent afgestemd op mijn instagramverhalen, weet je dat ik mijn hand heb geprobeerd bij een rauwe blueberry-cheesecake … En ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik opschep, maar het was (verrassend) erg lekker! Ik zal het recept binnenkort met je delen, maar het hoeft niet te zeggen dat het niet lang duurde in de studio. We hebben dat aangevuld met wat rosé sangria en een paar liter koolzuurhoudend water. Het was een traktatie!

Dit bericht is in samenwerking met Grana. Vergeet niet dat je altijd 10% korting kunt krijgen op Grana met behulp van mijn code 'apasxgrana' !.

Homewares in dit bericht

https://shopsensewidget.shopstyle.com/#/?options=%7B%22widgetId%22%3A%225a7d7dcd61d1ddbf8e2f041b%22%2C%22version%22%3A1%2C%22pid%22%3A%22uid8089-40484533-99%22%2C%22size%22%3A200%2C%22columns%22%3A3%2C%22rows%22%3A1%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fapi.shopstyle.com%2Fapi%2Fv2%22%2C%22iframeHeight%22%3A275%2C%22iframeWidth%22%3A705%7D

Lees verder

Het bericht Galentines vieren in de studio met doe-het-zelf en drankjes verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/galentines-vieren-in-de-studio-met-doe-het-zelf-en-drankjes-2/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s