Tips voor een minimalistische vakantietafel en mijn Berry Crumble-recept

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Het komt dichter bij Kerstmis en je weet wat dat betekent. Vrienden, familie, quality time … En FOOD!

Iets waar ik absoluut dol op ben, is de tafel plannen voor de kerstdag, een paar leuke tabelupdates kopen, inventief zijn met wat ik heb rondslingeren en foerageren in de tuin om bladeren en bloemen een middelpunt te maken. In het geval je nerveus of overweldigd bent door het idee om de tafel te plannen, ben ik er samen met geweest Marks & Spencers om een ​​paar trucs met je te delen die ik gebruik voor een snelle maar mooie tafel, en mijn favoriete dessert dat er indrukwekkender uitziet dan de 15 minuten die het kost om het te maken. Het is de gids van de luie meid naar de kersttafel! En voor het geval je het hebt gemist, hebben we een geïllustreerde gids voor de planning van de vakantie.

Tafel opstelling: Marks & Spencers Oven tot gerecht, Marks & Spencers Marble Placemats, Marks & Spencers Tribeca-bordenset, Marks & Spencer Champagneglazen, Marks & Spencer Wood Platter.

Hoe een chique (maar eenvoudig!) Tabelinstelling te creëren

Denk aan de gelegenheid Weten wie je over hebt en welk niveau van formaliteit vereist is, is belangrijk, zoals, is het je schoonfamilie of zijn het je vrienden? Als je het eenvoudig wilt houden (of je lui wilt voelen), raad ik je aan te kiezen voor een meer informele sfeer met een linnen tafelkleed en eenvoudige statement-stukken zoals marmer en groen. Deze marmeren placemats zijn perfect, en je kunt er maar een paar krijgen en ze op tafel verdelen in plaats van een hele set te kopen!

Kies een palet Bepaal een eenvoudig kleurenschema door een basiskleur te kiezen (zoals het tafelkleed of de glijder) en een of twee accentkleuren. Ik ging met witte, grijze en marmeren tonen met koperen accenten en bloemen en bladeren die de kleur toevoegden – onthoud dat het niet ingewikkeld of overdreven traditioneel hoeft te zijn!

Nail the Essentials Servetten, bestek, glaswerk en borden zijn essentieel, dus zorg ervoor dat je ze hebt gesorteerd (ik heb deze prachtige, en helemaal goed geprijsde, knapperige Champagneglazen dat is het perfecte compliment, vooral wanneer het gevuld is met rosé). Vermijd alles dat u denkt dat u niet nodig zult hebben, want rommel op een tafel kan omslachtig zijn (en betekent vaak meer afwassen!).

Meng het Zodra je een kleurenschema en de essentie hebt bevestigd, voel je vrij om de items op de tafel te mixen en te matchen, niet te vast te lopen op symmetrie of perfectie … Zolang je je palet meestal aanpast, komt alles goed. Voor deze tabel ging ik met heel eenvoudige grijze platen, en vervolgens gebruikt een houten schaal (dus betaalbaar!) in het midden van de tafel.

Word zuinig met je middelpunt Bloemen en groen kunnen kostbaar zijn, dus als je kunt, ga je naar je tuin of park en knip je een paar groene bladeren af ​​om op tafel te gebruiken. Ook zijn supermarktbloemen een goedkope optie, doe ze gewoon in een paar glazen potten of vazen. Je kunt ook voedsel zoals chocolade of fruit als een eetbaar middelpunt gebruiken!

Hou het simpel Tot slot, voel niet de druk om de tafel helemaal te vullen, een beetje lege ruimte hier en daar is perfect en onthoud, je hebt plaatsen nodig om het eten te zetten!

My Berry Crumble Recept

Ik kan het niet laten om tijdens de vakantieperiode te veel te toekijken op desserts en probeer zo vaak iets te maken dat zelfs maar een klein beetje gezond is, zodat ik weet dat het helemaal goed is om een ​​tweede (of derde) portie te bereiken. Dit bes crumble recept is super veelzijdig en gemakkelijk om je te kleden in iets moois ook!

ingrediënten

 • 5 punnets van gemengde bessen zoals bramen, bosbessen, aardbeien en kersen. Als deze niet in het seizoen zijn waar je woont, kun je vrijwel elk fruit gebruiken!
 • 1 kop hazelnoten
 • 1 kopje amandelmeel
 • 1 kopje amandelen
 • 2 eetlepels bruine suiker
 • 1 kopje boter
 • Dikke dubbele crème
 • Een ovenschaal (dat werkt met uw tabelinstelling)

Methode

 1. Plaats je bessen in de ovenschaal en laat twee kopjes opzij staan ​​om als garnering te gebruiken.
 2. Leg ze in de oven op 180 C / 356 F en laat ze 15 minuten koken om ze zachter te maken. Je kunt deze stap overslaan, maar ik merk dat dit je kruimel een heerlijke sappigheid geeft.
 3. Terwijl ze aan het koken zijn, maak je de crumble. Hak eerst je noten ruw en voeg toe aan een kom.
 4. Voeg je amandelmeel, bruine suiker en boter toe
 5. Met schone vingers, wrijf de droge ingrediënten in de boter tot een ruwe crumble heeft gevormd.
 6. Trek je bakplaat uit de oven en strooi je kruimel erover.
 7. Plaats het gerecht terug in de oven en kook 15-20 minuten totdat de crumble goudbruin is. Haal uit de oven.

Om te serveren, serveer ze warm met room aan de kant en een paar verse bessen, of doe wat we gedaan hebben en wacht tot het een beetje afgekoeld is en voeg dan de room er bovenop toe, garneer met een stapel bessen voor die wow-factor.

Voila!

Dit bericht is in samenwerking met Marks & Spencer.

Vind je deze vakantiecambule met bessenkruimel? Pin het op Pinterest!

Bron

Het bericht Tips voor een minimalistische vakantietafel en mijn Berry Crumble-recept verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/tips-voor-een-minimalistische-vakantietafel-en-mijn-berry-crumble-recept-2/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s