November Faves | Een paar en een reserve

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Wauw, we komen echt aan het einde van 2018, toch?

En zoals met alle voorgaande jaren, voelt het altijd alsof het feestseizoen leuk en chaotisch is en uitputtend. Maar toch LEUK! Natuurlijk heeft elke klant die je hebt alles gisteren en je dagboek loopt over van sociale evenementen. Maar dat maakt het zo maniakaal plezierig. Rechts? RECHTS?! Dus, met het doel om dit een beetje anders te doen dit jaar, heb ik geprobeerd een beetje te vertragen waar mogelijk, speel met Frankie zonder enige afleiding, denk niet aan lijsten met dingen die ik moet doen en gewoon zijn. * Uitademen * In de tussentijd zijn hier alle dingen waar ik van hield in november!

Lees nog een paar boeken deze maand! Inclusief Negen perfecte vreemden, Lily Allen's Memoir (not great tbh) en nog twee Carl Hiaasin-boeken – Star Island en Stormachtig weer. Gaan lezen deze volgende.

Bekijk het laatste van mijn NYC-gidsen, deze keer naar Mid Town (is die Oyster Bar niet prachtig ?!).

Ik ben achterom maar heb geluisterd Het huisdier van de leraar!

maken

Dit jaar heb ik me afgemeld voor het groene en rode kerstdecor, in plaats daarvan met lichtere tonen en droge grassen en planten, met een paar druppels metaal. Houd de komende dagen op de hoogte van enkele projecten.

ik maakte een speeltent voor Frankie, en hoewel ze zich deze kerst waarschijnlijk niet meer zal herinneren, was het leuk om te spelen zoals ze zou doen 🙂

Je moet deze maken Ikea Hack licht op!

Ik ben op (de meeste van) zondagen gratis gaan bellen … ik verwijder Instagram (anders vind ik mezelf als een robot scrollen) en doe in plaats daarvan iets met mijn handen … Afgelopen weekend was het schilderen.

vervelend

Jullie weten dat ik al jaren een fan ben van Oroton, en de nieuwe collectie heeft het allemaal opgevoerd (hun nieuwe creative director heeft mijn stijl in het achterhoofd!). Nodig hebben deze tas en deze weekender in mijn leven.

Ik blijf 4 weken in de buurt van Byron voor Kerstmis, dus volg een andere hete zonnige feestperiode. Ja, mannen met een korte broek en kerstmutsen! Ondertussen zal ik een short met hoge taille en bikini-topcombo's omarmen deze. BYO spf.

nesting

Ik wil het echt proberen deze wikkel rond galerijmuur.

Plannen (of dromen) van een nieuw renovatieproject … Een tropische minimalist denken met een paar knallers van rotan en kleur.

Wij onthulde de badkamers van onze renovatie! Ik moet zeggen dat dit enkele van mijn favoriete kamers zijn in het huis, en na veel heen en weer gaan denk ik dat de tegelselectie zo goed werkt! We hebben ook gedeeld hoe je je eigen badkamerijdelheid uit antiek meubilair kunt bouwen.

Ik besprak het hele 'moet ik mijn meubels schilderen?', Dilemma, en heeft je laten zien hoe je het zelf moet doen!

Mama-life

Frankie is net verhuisd van haar rotanwieg naar een wieg! Wah ze groeit zo snel op! Nu droom ik van alle schattige bedden.

Ik heb alles gedeeld de boeken en podcasts Ik heb het nuttig gevonden als een nieuwe moeder. Ik kocht ook 5 exemplaren van mijn favoriete oudboek om al mijn vrienden nieuwe baby's te geven!

ik liet je zien Frankie's galerij wall (nogmaals, meer voor mij dan voor haar haha!).

Afbeeldingen dankzij:

witanddelight| velvetcanyon | oraclefox | silasstudio | blockshoptextiles | lrnce | Olliella | liz_kamarul | peonyswimwear

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Bronnen

Het bericht November Faves | Een paar en een reserve verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/november-faves-een-paar-en-een-reserve/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s