Maak dit cadeau voor het laatste moment: een doe-het-zelf-kerstmand!

clubgreen.nl – Voor het groene nieuws!

Als je net als ik bent, heb je misschien wat van je kerstinkopen een beetje laat achtergelaten … Maar wees nooit bang! Er is nog steeds tijd om iets geweldigs te maken.

Als een doe-het-zelf-belemmering! Misschien herinner je je mijn favoriet koffiebox cadeau idee van vorig jaar, en het was zo'n hit dat we dit jaar besloten om nog zo'n idee te maken. De mand belemmerd! Het is een eenvoudig project dat, terwijl het eenvoudig uit te voeren is, een serieuze wow-factor heeft en op het allerlaatste moment samengesteld kan worden. Dit jaar werd ik geïnspireerd door deze prachtige collectie van Maxwell & Williams, en een liefde voor alle dingen geïnspireerd door de Italiaanse kust. Maar het beste aan dit idee? Je kunt je thema kiezen, afhankelijk van waar de ontvanger van houdt, waardoor het een oneindig aanpasbaar (en persoonlijk) geschenk wordt. Lees verder voor meer!

Hoe maak je een Christmas Hamper

Kies een thema Het is altijd gemakkelijker om een ​​belemmering samen te stellen als u een thema in gedachten heeft, en een goede manier om het thema te kiezen, is u te concentreren op waar de ontvanger van houdt. Dit is een geschenk voor mijn beste vriendin en ze houdt van de Italiaanse kust, dus dat is waar ik mee ging!

Kies je cadeaus en extra's Voor deze belemmering moet ik toegeven dat ik vrij groot ging op de geschenken, maar je kunt zo eenvoudig of zo overdreven gaan als je wilt! Ik koos een aantal stukken uit deze bestekcollectie en wat bestek en pakte vervolgens een paar Italiaans geïnspireerde extra's zoals jam en koekjes.

Selecteer een mandje Ik ging toen boodschappen doen (het beste ding OOIT) en ik koos een fave die de juiste maat had om alle belemmerende items op te bergen. U kunt ook hiervoor een box gebruiken!

Zet de mand samen & versieren Om je bak in elkaar te zetten, leg je wat gerecycleerd of versnipperd papier op de bodem en voeg je de cadeaus en extra's toe. Voeg de grootste items als eerste toe in het midden en daarna de laagjes daarna. Versier tot slot met strikken, touw, of bladeren en bloemen!

Voila!

Lees verder via deze link

Het bericht Maak dit cadeau voor het laatste moment: een doe-het-zelf-kerstmand! verscheen eerst op clubgreen.nl.

Source: https://www.clubgreen.nl/maak-dit-cadeau-voor-het-laatste-moment-een-doe-het-zelf-kerstmand/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s